Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Αγόραζε μέλι και όχι μόνο, με πλαστά χαρτονομίσματα

Δεν… γλυκάθηκε ο 48χρονος παραχαράκτης που αγόραζε μέλι από έναν 72χρονο στην Καλαβρούζα της Ναυπάκτου! Ο παραγωγός αντιλήφθηκε ότι τον πλήρωσε με πλαστό χαρτονόμισμα και ειδοποίησε αστυνομικούς οι οποίοι τον συνέλαβαν και διαπίστωσαν ότι σκόπευε να πλημμυρίσει την αγορά της περιοχής με «πέτσινο» χρήμα!

Ο 48χρονος συνελήφθη στο 12ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων, όταν οι άνδρες του τμήματος Ναυπάκτου έκαναν έλεγχο στο αυτοκίνητό του και βρήκαν άλλα 23 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ καθώς και 710 ευρώ σε γνήσια χαρτονομίσματα, από τα ρέστα που είχε πάρει από άλλες αγορές του με πλαστά!

Ο δράστης ομολόγησε ότι είχε αγοράσει συνολικά 72 πλαστά χαρτονομίσματα των 50 ευρώ πληρώνοντας 20 ευρώ για το καθένα! Όταν ρωτήθηκε για την ταυτότητα του ανθρώπου που του τα πούλησε, απάντησε πως δεν τον γνώριζε!

Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστεί η πηγή των πλαστών χαρτονομισμάτων, ενώ ο 48χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου κατηγορούμενος για κυκλοφορία παραχαραγμένων νομισμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου